Welkom op ons dagstrand!

Op ons dagstrand kun je terecht voor een fantastisch dagje uit. 400 meter aan hagelwit strand ligt voor je klaar. De palmbomen en het azuurblauwe water maken het tot een exotisch dagje uit. Op vakantie zonder dat je naar Zuid-Europa hoeft te gaan.

Ons strand is van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen zijn er speelmogelijkheden in de vorm van een piratenboot-speeltoestel. En de aanwezige waterpomp is zelfs leuk voor papa’s! Het huren van een waterfiets is een fantastische toevoeging aan je dagje uit.

Heb je honger of dorst? Geen probleem. Onze toppers in de frituur maken graag een frietje voor je klaar. Onze cocktailshakers bereiden een lekkere cocktail (ook alcoholvrij) waar je bij staat. En ook iets kleins om in de hand mee te nemen is een optie, een tosti, panini of gewoon een lekkere Luikse wafel. En natuurlijk behoren ook een lekker ijsje, een blikje frisdrank of gewoon een flesje water tot ons assortiment.

Kom jij lekker een stuk waterfietsen? Zo kom je er achter hoe prachtig blauw het water in het midden van ons meertje is.


Huur je waterfiets voor €15,00 voor 50 minuten. Hier komt nog een borg bij van 20 euro. Maar die krijg je natuurlijk terug als je de sleutel weer terug komt brengen.

Honger of dorst? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij onze frituur heb je ruim keus aan een lekker hapje tijdens je dagje genieten. Bij onze bar haal je iets kleins om te eten, een lekker ijsje of gewoon een ijskoud biertje of blikje drinken.

Maar natuurlijk kom je om lekker te kunnen genieten op ons strand. Zoek je een plekje aan het water of liever onder een palmboom? Op ons 400 meter lange strand is plek genoeg voor je. Zitten we onverhoopt vol? Dan staan we een dag later weer voor je klaar.