Welkom op ons loungeterras!

Van harte welkom op ons loungeterras. Dit is jouw ideale tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht. Of wil je graag lunchen met een prachtig uitzicht? In onze keuken wordt een heerlijke lunch voor je bereidt. Hier heb je uitgebreide keuze om iets te eten bestellen, voor jong en oud.

Of kom jij gewoon lekker borrelen? Zoek samen een plekje uit en maak je keuze van onze kaart. Een ijskoud drankje samen met borrelhapjes uit de frituur of een mandje vol brood. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt.

Klik hier voor onze menukaart. Hierop vind je de lunchgerechten en de drankkaart.

In onze keuken wordt jouw lunch vers voor je bereid. Vraag aan onze bedieningtoppers om de soep van de dag, of maak een keuze uit een lekker broodje.

– Uitsmijter

– Broodje tonijnsalade


– Broodje eiersalade


– Broodje gezond

Liever een salade? Ook dat is geen probleem.

Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht met speciale kindergerechten, zoals bijvoorbeeld poffertjes.

Heb je zin om lekker te loungen en te borrelen? Dan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Maak jij een keuze uit een van onze 12 lekkere biertjes, een lekker glas wijn of heb je toch liever een cocktail?

Vraag aan onze bediening om een trio toast, portie bitterballen of bittergarnituur: heerlijk bij elk drankje!

Heb je tijdens je wandel -of fietstocht zin in een tussenpauze? Kom dan bij het Blauwe Meertje langs. De kinderen kunnen namelijk lekker spelen in het zand, terwijl jij geniet van een lekker drankje en/of hapje.

Een kopje koffie met uitzicht op een prachtig wit strand en het mooie Blauwe Meertje.

En tijdens het genieten van een drankje en een hapje kunnen de kinderen lekker spelen op het piratenschip!