Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht je na het lezen van deze zaken nog steeds vragen hebben, stuur ons dan een berichtje op Facebook of Instagram, of stuur ons een mailtje!

Wanneer zijn jullie nou eigenlijk geopend? 

Het zwemseizoen loopt in Nederland van 1 mei t/m 30 september. In deze periode zijn we dagelijks geopend  van 10:00-20:00 uur. Dit betekent een uurtje langer dan voorgaande jaren om tegemoet te komen aan de gasten die na het werk nog even willen komen zwemmen.

Per 1 oktober zijn we geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00-17:00 uur. Op ons fiets- en wandelterras kunt u genieten van het uitzicht onder het genot van een hapje en een drankje.

Bij twijfelachtig weer zullen we dit altijd communiceren via de homepagina op onze website.

Als ik honger of dorst heb, zijn jullie dan mijn redding?

Onze horecagelegenheid met terras heeft een ruim aanbod aan eten en drinken: Denk hierbij aan ijsjes, een lekker frietje, koffie met vlaai, tosti’s/panini’s, een heerlijk koud biertje van de tap of gewoon iets fris. 

Kan ik bij jullie naar de WC?

Zeer zeker! 4 toiletten staan tot je beschikking. Deze houden we uiteraard zo schoon mogelijk! Bij het horecapaviljoen zijn voor wandelaars en fietsers aparte toiletten gecreëerd.

Mijn kinderen vervelen zich snel, is daar aan gedacht?

Voor de kinderen is er een stoer waterspeeltoestel. Spelen daarmee vindt papa zelfs nog leuk! Ook aan de allerkleinsten is gedacht: bij het terras kunnen ze glijden en van de wipwap gebruik maken.

Is mijn hond ook welkom bij jullie?

Honden zijn (mits aangelijnd) het gehele jaar door welkom op ons fiets- en wandel-terras. Op het dagstrand zelf zijn honden helaas niet welkom.

Wordt jullie water wel gecontroleerd?

Jazeker! Gedurende het zwemseizoen worden er elke twee weken watermonsters genomen door de Waterschappen.

Zijn jullie ook te vinden op social media?

Uiteraard. Via Facebook of Instagram kun je precies volgen wat er bij het Blauwe Meertje allemaal gebeurd!

Ik heb geen internet. Kan ik jullie ook telefonisch
bereiken?

Natuurlijk! Via 0495-58604