Wie de laatste jaren bij het Blauwe Meertje is geweest zal hebben gezien dat er ieder jaar vernieuwingen zijn toegevoegd aan dat wat het Blauwe Meertje te bieden heeft. Ook voor de zomer van 2020 zijn er weer vernieuwingen.

Strand

Vanaf de zomer van 2020 is het mogelijk om een ligbed en/of parasol te huren. Je huurt deze voor de gehele dag en brengt hem netjes weer terug bij het verlaten van het dagstrand. Parasols en ligstoelen zijn te huur bij het horecapaviljoen.

Cocktails

Ook zal het mogelijk zijn om cocktails te bestellen. Een aantal heerlijke cocktails zullen worden klaargemaakt om lekker in het zonnetje te kunnen genieten van een heerlijk bijpassend drankje. Natuurlijk zijn bij het horecapaviljoen ook nog blikjes fris, een lekker wijntje of biertje te bestellen.

Terras

Vernieuwd dit jaar is het terras. Een heerlijke plek om tijdens een wandeling of fietstocht even bij te komen. Er is een een lunchkaart met diverse koude en warme gerechten (veelal vers bereid in eigen keuken). Schroom niet om één van de serveersters te vragen wat de huisgemaakte soep van de dag is… Ook een lekker biertje mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.