Dagstrand Blauwe Meertje Weert

Genieten op het strand van Weert

Welkom bij Het Blauwe Meertje. Het dagstrand van de gemeente Weert. Sinds 2017 de plek waar de zon altijd schijnt en je je in Zuid-Europa waant. Het parelwitte strand, prachtig blauw water en palmbomen zorgen er voor dat je de waan van de dag even helemaal vergeet. Voor een dagje Blauwe Meertje hoef je niets mee te nemen. Bij ons haal je een drankje en een hapje. En ook aan ligbedden, stoelen en parasols is gedacht.

Het dagstrand is geopend van dinsdag t/m zondag. Van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur, op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bij slecht weer kan het zijn dat wij gesloten zijn. Houd voor actuele openingstijden altijd onze social media in de gaten.

Faciliteiten

Er is aan zoveel mogelijk gedacht. Bij Het Blauwe Meertje vind je omkleedhokjes en toiletten. Dichtbij de ingang van het strand zijn mindervalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Verhuur

Bij Het Blauwe Meertje hoeft niemand zich te vervelen. Wij proberen onze gasten van alle gemakken te voorzien. Bij ons is er de mogelijkheid tot het huren van waterfietsen, ligbedden, ligstoelen en parasols. Waterfietsen zijn te huur voor €17,50,- voor 50 minuten. De ligbedden huur je voor €10,- per dag, de ligstoelen voor €7,- per dag en de parasols voor €5,- per dag.

Toch nog iets thuis vergeten? Bij ons zijn zwembandjes en zwemringen te koop. Ook hebben we zonnebrand te koop.

Horeca

Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Bij onze cocktailbar kies je uit de Mojito, Sex On The Beach, de Pina Colada of een van de alcoholvrije varianten. Aan de bar zijn gekoelde dranken beschikbaar. Ook bestel je hier een tosti, panini of een pizza. Ook frituren we graag een lekker frietje met snack.

Bekijk ook eens

Terras

Wees welkom voor een lekkere kop koffie, een vers bereide lunch of een borrel met wat lekkers.

Trouwen

JA!

Trouwen op het strand. De droom van ieder koppel.
Bij Het Blauwe Meertje kan het!

Bedrijfsuitje

bbq, actief, vergaderen

Kiezen jullie voor de barbecue of gaan jullie actief aan de slag? Een combinatie is net zo leuk!

Activiteiten

Ons overzicht aan activiteiten

Voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen