Dagstrand Blauwe Meertje Weert

Genieten op het strand van Weert

Welkom bij Het Blauwe Meertje. Het dagstrand van de gemeente Weert. Sinds 2017 de plek waar de zon altijd schijnt en je je in Zuid-Europa waant. Het parelwitte strand, prachtig blauw water en palmbomen zorgen er voor dat je de waan van de dag even helemaal vergeet. Voor een dagje Blauwe Meertje hoef je niets mee te nemen. Bij ons haal je een drankje en een hapje. En ook aan ligbedden, stoelen en parasols is gedacht.

Het dagstrand is geopend in het Nederlandse zwemseizoen. Dat loopt van 1 mei t/m 30 september.

Faciliteiten

Er is aan zoveel mogelijk gedacht. Bij Het Blauwe Meertje vind je omkleedhokjes en toiletten. Dichtbij de ingang van het strand zijn mindervalidenparkeerplaatsen beschikbaar.

Verhuur

Bij Het Blauwe Meertje hoeft niemand zich te vervelen. Wij proberen onze gasten van alle gemakken te voorzien. Bij ons is er de mogelijkheid tot het huren van waterfietsen, ligbedden, ligstoelen en parasols. Waterfietsen zijn te huur voor €17,50,- voor 50 minuten. De ligbedden huur je voor €10,- per dag, de ligstoelen voor €7,- per dag en de parasols voor €5,- per dag.

Toch nog iets thuis vergeten? Bij ons zijn zwembandjes en zwemringen te koop. Ook hebben we zonnebrand te koop.

Horeca

Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Bij onze cocktailbar kies je uit de Mojito, Sex On The Beach, de Pina Colada of een van de alcoholvrije varianten. Aan de bar zijn gekoelde dranken beschikbaar. Ook bestel je hier een tosti, panini of een pizza. Ook frituren we graag een lekker frietje met snack.