Genieten op ons terras

De ideale tussenstop tijdens een wandel- of fietstocht

Tijdens een wandeling of fietstocht een kopje koffie of een hapje eten. Dat doe je op ons terras bij Het Blauwe Meertje. Vlakbij verschillende fietsroutes, in het IJzeren Man-gebied staat een prachtig uitzicht op je te wachten. Zo fijn heb je nog nooit gezeten. Kies je iets van onze koffiekaart of wordt het toch een van onze vers bereide lunchgerechten? Het Blauwe Meertje is ook de beste plek om lekker te komen borrelen op een vrije dag. Ons broodplankje valt bij jong en oud in de smaak. Tot snel?

Ons terras is geopend van dinsdag t/m zondag. Van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 17:00 uur, op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bij slecht weer kan het zijn dat wij gesloten zijn. Houd voor actuele openingstijden altijd onze social media in de gaten.

Impressie loungeterras Blauwe Meertje Weert
Broodje gezond

Lunch

Smakelijk eten! Bij Het Blauwe Meertje kun je lekker lunchen. Ben je een van onze gasten die speciaal voor de lunch naar ons toe rijdt of gebruik je ons terras als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht?

Onze lunch wordt dagelijks vers bereid. Maak de keuze uit een verscheidenheid aan broodjes, salade of pizza. Tip: Vraag naar de soep van de dag!

Koffie en meer

Onze koffiekaart blijft verrassen. Een lekker kopje GIO koffie, cappuccino of een latte machiato zetten we graag voor u. En dat combineren we met de allerbeste vlaai van Weert van Bakker Vries.

Ook onze ijskoffie is een aanrader. In vanille en caramel!

Koffie met vlaai met uitzicht op Het Blauwe Meertje
Broodplankje Het Blauwe Meertje

Borrel

Een middagje borrelen! Dan zit je op ons terras op de juiste plek. Met een heerlijk uitzicht geniet je van een lekker drankje met een hapje. Maak een keuze uit een van onze speciaal bieren, wijnen of gewoon een glaasje fris. Heerlijk om te combineren met een portie bitterballen of bittergarnituur. Of gaan jullie voor ons broodplankje?

Bekijk ook eens

Dagstrand

Een heerlijk dagje uit

Waan jezelf in Zuid-Europa op het witte strand, tussen de palmbomen.

Trouwen

JA!

Trouwen op het strand. De droom van ieder koppel.
Bij Het Blauwe Meertje kan het!

Bedrijfsuitje

bbq, actief, vergaderen

Kiezen jullie voor de barbecue of gaan jullie actief aan de slag? Een combinatie is net zo leuk!

Activiteiten

Ons overzicht aan activiteiten

Voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen