ZON, VROLIJKHEID EN STRAND, DAT WIL JE TOCH
KOM WERKEN BIJ HET BLAUWE MEERTJE

Werken op een heerlijk terras en strand, dat is werken bij Het Blauwe Meertje. Jij vindt het vooral leuk om er voor te zorgen dat anderen het naar hun zin hebben. Jij bent gastvrij, flexibel en vindt het leuk dat geen enkele dag hetzelfde is. En je vindt het leuk om mee te profiteren van een hele leuke bonusregeling!

Blauwe Meertje Weert is momenteel volop bezig met de voorbereidingen van het zomerseizoen. En we zijn op zoek naar nieuwe medewerkers voor komend seizoen. Wil jij deel uit maken van ons team, reageer dan nu! Stel je weekend/vakantiejob veilig en reageer op de vacature! Let op, werken bij het Blauwe Meertje is géén 9 tot 5 baan. Je moet dus beschikbaar zijn in de weekenden en vakantie.

Ben jij 16 jaar of ouder? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren bij Het Blauwe Meertje! Stuur ons snel een mail met je sollicitatie. Mail ons op info@blauwemeertjeweert.nl.

Hoe ziet een dag bij Het Blauwe Meertje er uit?

De eerste medewerkers druppelen binnen voor openingstijd. Het terras wordt helemaal gereed gemaakt voor de eerste gasten, de koffie gaat aan en de luiken gaan open. Je kijkt snel nog even welke vlaai er vandaag beschikbaar is en wat de soep van de dag is. Dan gaan de poorten open en is het wachten op de eerste gasten. In de zomermaanden hoef je niet lang hetzelfde werk te doen. Het ene moment sta je cocktails te maken en het andere moment houd je toezicht op het strand. Geen zorgen, wij leren je waar je op moet letten! Verder werk je in de frituur of loop je met een dienblad over het terras. En je maakt mensen heel blij met een lekker blikje drinken of ijsje vanuit ons horecapaviljoen. En dat allemaal met de leukste collega’s van Weert en omgeving!

Aan het einde van de dag ruimen we alles samen op en gaan we tevreden naar huis. Klaar voor weer een nieuwe leuke dag bij Het Blauwe Meertje!

De lonen in de horeca zijn verhoogd! Dit ga jij verdienen! Hier komt nog een mooie bonus bij iedere maand die je werkt!

Leeftijd Uurloon all-in
16 jaar €7,13
17 jaar €8,72
18 jaar €10,31
19 jaar €11,89
20 jaar €13,48
21+ €15,86