Wandelen en fietsen in omgeving Weert

Actief in een mooie omgeving

Het Blauwe Meertje ligt in een prachtige omgeving, omringd met fiets- en wandelroutes. In het IJzeren Man-gebied en de Laurabossen kan heerlijk gewandeld worden. In de omgeving van Weert en het Grenspark KempenBroek zijn talloze fietsroutes te vinden. Allemaal geschikt voor een heerlijk dagje er op uit. En een van de knooppunten is te vinden op loopafstand van Het Blauwe Meertje. Wat een mogelijkheid om tijdens de fiets- of wandeltocht even te pauzeren met een prachtig uitzicht.

Wandelen

Wandelen in de omgeving van Het Blauwe Meertje doe je in het IJzeren Man-gebied of in de Laurabossen. Hart van Limburg heeft de mooiste wandelroutes bij elkaar gezet die daarna eenvoudig op de telefoon te lezen zijn in een navigatie. De mooiste wandelroutes vind je op de website van Hart Van Limburg. Wandelen met de hond is nog leuker! En honden zijn aangelijnd welkom op ons terras.

Fietsen

Het natuur en recreatiegebied De IJzeren Man op de fiets verkennen? Kies dan een van de mooie fietsroute in de omgeving Weert. Langs mooie wegen, vennen en door prachtige natuurgebieden. Bekijk de mooiste fietsroutes en geniet van fietsen in en om de regio van het natuurgebied.

Er zijn routes voor iedere fietser. Voor hen die graag op een rustig tempo het landschap verkennen per gewone of elektrische fiets. Maar ook voor de sportieveling die kiest voor een uitdagende fietstocht door de Limburgse bossen op de mountainbike of wielrenfiets.

Bekijk ook eens

Dagstrand

Een heerlijk dagje uit

Waan jezelf in Zuid-Europa op het witte strand, tussen de palmbomen.

Trouwen

JA!

Trouwen op het strand. De droom van ieder koppel.
Bij Het Blauwe Meertje kan het!

Bedrijfsuitje

bbq, actief, vergaderen

Kiezen jullie voor de barbecue of gaan jullie actief aan de slag? Een combinatie is net zo leuk!

Activiteiten

Ons overzicht aan activiteiten

Voor kinderfeestjes, groepsuitjes, vrijgezellenfeesten en sportverenigingen