Trouwen op het strand

Geef elkaar het ja-woord op een prachtige locatie

Stelt u het zich voor. Een bruiloft op ons parelwitte strand, met uitzicht over het water. Trouwen bij Het Blauwe Meertje is iets unieks in de omgeving van de gemeente Weert. We passen uw bruiloft aan naar uw wensen. Ontvangst met koffie en vlaai, de ceremonie op witte stoeltjes en een witte loper op het strand, een borrel met afsluitend een heerlijk diner. Wij ontzorgen u, zodat u kunt genieten van de mooiste dag van uw leven.

De mooiste locatie

De ultieme locatie voor foto’s van uw bruiloft, op het strand, aan Het Blauwe Meertje. Denkt u eens aan de trouwfoto’s, te maken in het witte zand. Heeft u zelf wensen, wilt u uw bruiloft laten regelen door een weddingplanner of denkt u nog groter? Wij denken graag met u mee.

Officiële trouwlocatie

Wij zijn een officiële trouwlocatie in de gemeente Weert. Dat betekent dat er bij ons niet nog zaken geregeld hoeven te worden. Enkel het bespreken van uw wensen en het realiseren van uw droombruiloft.

Eten en drinken

Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven zijn. Daar hoort een lekker diner bij. Door er voor te kiezen dat diner bij Het Blauwe Meertje te nuttigen, eet u in een prachtige omgeving met een heerlijk uitzicht.

Wij werken enkel met de allerbeste cateraars en gaan graag met u in gesprek over welke dinerwensen u heeft. Kiest u voor het Italiaanse thema, wilt u barbecue of iets heel anders? Wij gaan het voor u regelen! Ook op drankgebied kunnen we alle kanten op. In onze verschillende pakketten zit voor ieder wat wils.

Waarom bij ons?

  • Uw bruiloft is bijzonder. Bij ons wordt iedere bruiloft op maat behandeld, naar uw wensen
  • Overdekt terras met mogelijkheden tot verwarming
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Goed bereikbaar

Kom in contact