Bedrijven

Bedrijfsuitje of vergadering op een inspirerende locatie

Waar gaan we dit jaar gezamenlijk naartoe? Ieder jaar weer dezelfde vraag, maar dit jaar met een goed antwoord: Het Blauwe Meertje in Weert. Op een prachtige locatie, tussen de palmbomen, genieten van het samenzijn met uw collega’s. Een borrel of barbecue, gecombineerd met een van onze activiteiten. Of zoekt u eens een andere locatie voor bijvoorbeeld een brainstorm of vergadering? Bij ons kunt u terecht!

Teambuilding

De basis van goede sfeer binnen een team is goede chemie, samenwerking en weten waar je grenzen liggen. Bij onze teambuilding-activiteiten ervaar je als team hoe je samen verder komt. Bij ons kan dat tijdens onze Expeditie Blue Lagoon proeven, bij het bouwen van een zeewaardig vlot of activiteiten op maat. Door onze jarenlange ervaring in de recreatiebranche kunnen wij onze activiteiten afstemmen op uw wensen. En hoe gezellig is het om deze dag af te sluiten met een barbecue met uitzicht op het strand.

Vergaderen

Een keer niet op kantoor vergaderen? Kom naar Het Blauwe Meertje! Onder onze grote overdekte tent kan altijd vergaderd worden. Ook voor een creatieve brainstorm zijn wij de geschikte locatie. Heerlijk in de natuur, met uitzicht op het water. Voor de koffie, vlaai en lunch zorgen wij!

Barbecue, borrel

Op zoek naar een mooie locatie voor een borrel of barbecue met het gehele bedrijf? Wij ontzorgen u! Het enige waar u over na hoeft te denken is hoeveel stukken vlees of vis uw medewerkers op kunnen. Aan vega-opties is natuurlijk ook gedacht. Vervolgens kunt u samen genieten van een avond eten en drinken. Geen barbecue, wel een borrel? Ook dat is mogelijk. Onze medewerkers staan te trappelen om u en uw collega’s van een heerlijk drankje te voorzien.