Expeditie Blue Lagoon

Uniek in Zuid-Nederland

Het allerleukste uitje van Zuid-Nederland, uniek in zijn soort. Dat is Expeditie Blue Lagoon bij Het Blauwe Meertje in Weert. Een programma vol gave activiteiten, geinspireerd op het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Dompel je onder in het eilandleven met opdrachten vol hout, bamboe, een eilandraad en een eindspel. Opdrachten op het strand en op/in het water. Fysieke opdrachten worden afgewisseld met opdrachten waarin het uithoudingsvermogen getest wordt. Ook aan de denkers is gedacht, oftewel voor ieder wat wils. Grote en kleine groepen kunnen bij ons terecht. Een leuk uitje als bedrijfsfeest, vrijgezellenuitje of als activiteit voor een groep vrienden. Expeditie Blue Lagoon is voor ieder gezelschap geschikt.

Het eilandleven in Weert

Waan je op Langkawi, de eilandengroep in Maleisië. Ons witte strand en het blauwe water geven het echte gevoel van leven op een eiland. Op de mooiste locatie van Nederland komen verschillende proeven samen. Midden in de natuur van de bossen van De IJzeren Man lekker actief bezig zijn.

Opdrachten voor iedereen

Bij ons geen verkapte teambuilding spellen. Bij Het Blauwe Meertje vind je echte proeven. Net als op TV zijn onze opdrachten geschikt voor een grote groep mensen, met verschillende achtergronden en vaardigheden. Waar de één beter is in proeven die om kracht vragen is de ander beter in proeven die vragen om denkkracht. En zoals het hoort moet er ook vuur worden gemaakt met vuursticks. Tijdens de eilandraad wordt er tactisch gestemd en het eindspel bepaald welke groep de winnaar wordt.

Herinneringen voor later

Over Expeditie Blue Lagoon zal nog lang nagesproken worden. Een uitje om niet meer te vergeten! Wij bieden de mogelijkheid om aan onze expeditie een blijvende herinnering over te houden, door middel van een aftermovie. Wij zorgen voor een professionele videograaf die voor u de vetste aftermovie maakt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Goed om te weten

Expeditie Blue Lagoon is geschikt voor groepen vanaf 10 personen. Grotere groepen tot 36 personen kunnen tegelijkertijd meedoen aan de Expeditie Blue Lagoon. Ook aan groepen met meer dan 36 personen is gedacht, wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Neem daarvoor contact met ons op.

Expeditie Blue Lagoon is heel leuk om te combineren met een barbecue na afloop.

Tijdsduur:
3 uur

Kosten:
€49,50 p.p.

Groepsgrootte:
10-36 personen. Grotere groepen op aanvraag

Bekijk ook eens

Terras

Wees welkom voor een lekkere kop koffie, een vers bereide lunch of een borrel met wat lekkers.

Dagstrand

Een heerlijk dagje uit

Waan jezelf in Zuid-Europa op het witte strand, tussen de palmbomen.

Trouwen

JA!

Trouwen op het strand. De droom van ieder koppel.
Bij Het Blauwe Meertje kan het!

Bedrijfsuitje

bbq, actief, vergaderen

Kiezen jullie voor de barbecue of gaan jullie actief aan de slag? Een combinatie is net zo leuk!