Algemene informatie

Onze horecagelegenheid met terras heeft een ruim aanbod aan eten en drinken: Denk hierbij aan ijsjes, een lekker frietje, koffie met vlaai, tosti’s/panini’s, een heerlijk koud biertje van de tap of gewoon iets fris.

Zeer zeker! 4 toiletten staan tot je beschikking. Deze houden we uiteraard zo schoon mogelijk! Bij het horecapaviljoen zijn voor wandelaars en fietsers aparte toiletten gecreëerd.

Dit kan. We hebben een beperkt aantal kleedhokjes beschikbaar om even om te kleden. In verband met grote drukte raden we iedereen aan om thuis al om te kleden.

Voor de kinderen op het strand is er een groot piratenschip, een stoer waterspeeltoestel, wipwap en duikelrekken. Daarnaast vind je op ons terras ook een heuse piratenboot. Spelen daarmee vindt papa zelfs nog leuk!

Jazeker! Gedurende het zwemseizoen worden er elke twee weken watermonsters genomen door Waterschap Limburg.

Uiteraard. Via Facebook of Instagram kun je precies volgen wat er bij het Blauwe Meertje allemaal gebeurd!

Natuurlijk! Via 0495-58604. Bij grote drukte kan het voorkomen dat we niet opnemen.

Honden zijn (mits aangelijnd) het gehele jaar door welkom op ons fiets- en wandel-terras. Op het dagstrand zelf zijn honden helaas niet welkom.

Terras

Jazeker! Een heerlijke lunchkaart staat op je te wachten. Een lekker broodje, een maaltijdsalade of de soep van de dag? Het wordt heerlijk voor je bereid.

Lekkere wijntjes en biertjes staan voor je klaar. Een broodplankje of een bakje met snacks maakt het natuurlijk helemaal af!